Thursday, December 9, 2010

Mental oh mental..hang pi main jaoh2!!

td aku cek emel.sbln skali atau lebeh tepat time aku rasa nk buka emel aku bukak le..cek2..emel fesbuk la plg byk pon so aku nk delete..view2 pnya view aku dpt le emel dr ex gf bf aku skg ne..aduh ayat dya saiko sungguh..smpai aku tataw perlu ke aku nk percaya.sbb kita kna dgr 2 belah pihak...dya saiko aku kemain lg.tp aku penah experience da dgn gul lagu tu.jenis saiko nk bf org..dah la rampas bf aku pastu saiko aku plak.mmg palat..aku pon bkn bole org saiko2 aku.kang aku jd mental.dah mental aku xnk serabut2 kepala otak aku so aku kasi jela bf aku kt dya..dah nk sgt haa amek..tp last2 exbf aku betunang org laen gak.wahahaha gelak besar aku...tp ini bkn aku rampas la.sbb incik ne ckp dya dah 2bln clash dgn awek dya.so,aku single dya pon single aku try la kan...err aku bkn playgirl,aku pon kekadang maen tangkap muat je amek bf,bkn aku jd kan dya rebound guy o sumthing tp aku perlu lupakan aril.klu x aku mental ok? balik kepada cite gul ne.sgala mcm dya saiko aku, ckp dya da tdo dgn incik ne la,pukul terajang la smpai msuk ospital la(ganas juga incik ini i likeeee!)..yg aku mcm xbole blah ade ke dya mula2 reda then ckp aku rampas(hoi bkn aku rampas le) pastu merayu suh lepaskan incik ini.kan da nmpak disini bahawa beliau seorg yg saiko.tgu aku knl incik ini dlu before aku decide mcm.sbb aku xknal gul tu mana taw dya ne mmg jenis sakit otal ke o incik ini yg mental...so pape pon wait n see...


No comments:

Post a Comment